Fredags mys :)

Jag sitter på jobbet nu är heeelt slut :( men vi ska dra och äta någonstan med jobbet sen kanske vi drar och spelar fotboll :) haha sen ere mys med .... och jeremy :) film kväll och förbereda mig inför morgondagn då jag ska tvätta (jobbigt) och sen dra ut med tjejerna kanske :)

Hur som helst jag får önska er en trevlig helg :)

P&K


Onsdag !

Jaaa jag har tyvär inte skrivit på länge har varit väldigt upptagen så kunde tyvär inte skriva men jag har snaggat halva håret :) och gjort klart tattoon och en till tattoo som reprecenterar min broor :)

Fredag.. 5/2-10

Jag skulle gjort provet idag men tyvär kund einte allt jag borde så jag valde att skita i .. Dumt gjort men hade inget val nästan . Jag skulle egentligen ut idag och fira min väns 19 års dag men kan tyvär inte ..  Så för mig blir de bara chill .. Skriver mer sen . :)

P&K


Torsdag!

Fucked up dag säger jag bara jag ska plugga arslet av mig idag. Jag har ett stort Religions prov imorgon :( och det måste vara klart idag .. Kanske drar till jeremy senare idag :)
Tack mikkan för bloggen hahah hon fixade den igår men den är inte helt klar ..
P&K

Tisdag !

Idag är det tisdag jag är heeeeeeeeeeeelt sluut :( jag har varit i skolan träffat .... och sen gymmat och nu sitter jag på jobbet imorn ska jag upp vid 8 tränar kl 10 sen är det en historia lektion sen ska jag gymma sen plugga sen jobba .. Det är heeeeelt sjukt jag har dödat mig sj .. men hur som helst jag fick beröm idag av matteläraren blev skiit glad :)

P&K


På jobbet !

Nu sitter jag här på jobbet och tänker på morgondagen :( fy vad stressigt . Vaknar upp vid 6 har matte C 8 på morgonen sen vara i skolan hela dagen .. sen ska jag träna arslet av mig med .... :)



P&K


I sängen :)

Tjenare idag är det måndag och jag ligger i sängen idah ska jag bara träna och jobba. Vaknade nyss upp typ ligger kvar och myser lita :p haha nää men han sover fortfarande... hur som helst idag ska jag fan hem och sen jobba sen skriva på massa skit papper som jag ska lämna in till gymmet men men ... vi hööörs
P&K

RSS 2.0